Skip to content

PROPUNERI DE PROIECTE EDUCATIVE PENTRU ANUL ȘCOLAR 2012-2013

octombrie 1, 2012

Va reamintim Ordinul MECTS Nr. 3035/10.01.2012 privind aprobarea Metodologiei cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare și a Regulamentului de organizare a activităților cuprinse în Calendarul activităților educative școlare și extrașcolare, conform căruia se înaintează la inspectorat propunerile de proiecte educative extrașcolare pentru anul școlar 2012-2013.

OMECTS aprobare Regulament CAE

Calendarul Activităților Educative este structurat în trei părți:

Calendarul Activităților Educative Naționale (CAEN) – cuprinde proiecte ce se desfășoară în anul calendaristic 2013 ( de la 1 ian. pana la 31 dec. 2013)

Calendarul Activitatilor Educative Regionale (CAER) – an școlar 2012-2013

Calendarul Activitatilor Educative Județene (CAEJ)- an școlar 2012-2013

Prevederile Ordinului sunt valabile pentru toate proiectele educative. Propunerile se vor înainta prin completarea Formularului de aplicație de mai jos și vor respecta criteriile de eligibilitate din Fisa de evaluare.

Formular_de_aplicatie_proiecte_educative_2013

Fisa_evaluare_proiecte_educative_2013

Sunt finanțate doar proiectele cuprinse în CAEN.

Termenul de depunere la Inspectoratul Școlar, spre avizare, este 1 nov. 2012, la inspectorul pentru educație permanenta Paula MIHAI.

About these ads

From → Uncategorized

One Comment
 1. Buna ziua, ma scuzati ca scriu aici, e posibil ca acest comentariu sa apara de 2 ori pentru ca am mai incercat sa il adaug si in alta parte dar nu stiu daca a mers.
  Nu am gasit un alt loc unde sa se poata adauga un comentariu.

  As sugera respectuos realizarea unei sectiuni a site-ului Vostru care sa se numeasca “Sugestii, opinii”.

  Eu sunt un fost elev al Scolii 12 (promotia 1982-1986).

  Voiam sa intreb, stie cineva daca dna invatatoare Ursu mai este in viata ? Daca da, ce mai face si v-as ruga sa o salutati din partea mea.
  Daca nu, nu-i nimic.

  Am o stima deosebita pentru dansa si imi amintesc cu placere de momentele cand ma lovea cu o sete deosebita…cand nu stiam cate ceva, mai ales la matematica. De obicei ma lovea (nu numai pe mine ci si pe ceilalti colegi) cu ambele maini, pana obosea si i se schimonosea fata….nu imi mai amintesc daca vedeam stele verzi sau altceva.

  Cu toate astea, mergeam cu placere la scoala si aveam un sentiment foarte placut cand se apropia de mine si imi dadea o palma pe partea stanga (si peste ureche) si apoi pe dreapta….daca cumva raspundeam gresit nu era nici o problema…chestia cu palmele se repeta. N-am inteles cum reusea dar totul era ca o anestezie, adica spre sfarsitul zilei nu mai simteam practic nimic.
  Unii colegi care erau, as zice acuma cu tot respectul pentru ei, mai saraci cu duhul, chiar radeau cand Doamna ii rasplatea cu un tratament ca mai sus (iar daca respectivii erau niste “oi negre” ale clasei atunci tratamentul era mult mai diversificat).

  Va multumesc anticipat,
  un fost elev

Lasă un răspuns

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 188 other followers

%d bloggers like this: