Skip to content

Povestea unui succes – Atelierul de film documentar One World la şcoală – Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Buzău

Iunie 15, 2015
In data de 17 februarie 2015 , Liceul  Special pentru Deficienti de Vedere Buzău a fost gazda unui eveniment inedit : Atelierul de film documentar One World la şcoală, derulat cu sprijinul Asociaţiei One World Romania.
Ileana Bârsan si Petra Dobruska au fost invitatele de onoare ale evenimentului, la care elevi ai liceului nostru,  de la clasele VIII-XII au vizionat filmul documentar Şcoala noastră. Au urmat discuții în care copiii au dovedit un real interes pentru dezbaterea unor teme precum dicriminarea, problemele minorităților sau abandonul școlar, teme ridicate de altfel de vizionionarea documentarului.
Având in vedere interesul cu care a fost primit filmul Şcoala noastră, echipa One World a lansat elevilor doritori invitaţia de a participa la proiecţiile de film documentar din cadrul festivalului One world la scoală, la care copiii au întalnit-o pe una dintre regizoarele filmului Şcoala noastră, Mona Nicoară şi au vizionat filmul Toto şi surorile lui.
Succesul de care acest proiect s-a bucurat în şcoala noastră face ca această colaborare să nu se oprească aici, existând intenţia înființării unui atelier de film documentar în şcoala noastră, cu sprijinul Asociaţiei One World Romania, la care să participe şi elevi ai altor licee din Buzau.
Prof. Nicoleta Vlad
Coordonator educativ
Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău

https://www.dropbox.com/s/bb38foyfcwk6ok9/00001%20(1).MTS?dl=0

 

Anunțuri

From → Uncategorized

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: