Skip to content

ONE WORLD ROMANIA LA ȘCOALĂ DESCHIDE ÎNSCRIERILE PENTRU LUNA.DOC#3

octombrie 28, 2016

„Luna.doc, o lună de filme documentare în licee a ajuns la a treia ediție, tema acestui an fiind reciclarea creativă a materialelor considerate nefolositoare. Între 14 noiembrie și 14 decembrie vor avea loc proiecții de film dedicate elevilor și profesorilor. Sub moto-ul ”Cycle. Recycle. Upcycle”, proiecțiile vor fi urmate de discuții cu specialiști și de ateliere practice, în care elevii vor lucra cu designeri pentru a crea noi obiecte pornind de la materiale pe care nu le mai folosim.

Participarea la proiecțiile și atelierele din luna.doc#3 este deschisă tuturor liceelor interesate. Înscrierile se pot face până la data de 11 noiembrie 2016 prin e-mail la scoala@oneworld.ro sau prin telefon la numărul 0728 069 428. Noi venim cu filmul și un invitat, liceul-gazdă asigură o sală potrivită proiecției de film, suportul tehnic și promovarea evenimentul în rândul elevilor.

O parte din proiecții vor fi urmate de ateliere de reciclare creativă, conduse de Sonia Constantinescu și Anca Miron de la Retro Future, un studio de design din București care aduce la viață idei creative pentru a fi folosite film, teatru și modă, cu o atitudine jucăușă și mereu pozitivă. De asemenea, în urma filmului ”Lumea văzută de Ion B.”, elevii vor fi îndrumați să creeze colaje care ilustrează drepturi universale ale omului. Alte proiecții vor fi urmate de discuții cu invitați specializați în diferite domenii.”

Programul educațional One World Romania la școală

http://scoala.oneworld.ro/ro/one-world-romania-la-scoala-deschide-inscrierile-pentru-luna-doc3/

alte detalii, Paula Mihai, paulagmihai@gmail.com

 

Reclame

From → Uncategorized

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: