MOTIVAȚIA ÎN CARIERA DIDACTICĂ

Dragi prieteni, discuțiile despre educație în general, despre ce se face și ce nu se face în școală, în special, sau ce nu ar trebui să se facă sunt tot mai prezente în spațiul social media, antrenând adeseori, alături de opinii informate și argumentate, umori mai greu de stăpânit. Toți avem păreri, fie că suntem înăuntrul fenomenului, „oameni ai școlii”, cum se spune adesea, fie că suntem în afara lui. Și, uneori, mai ales cei din afară nu ezită să le exprime public.

Există însă și oportunități formale care pot aduna în jurul temelor esențiale ale educației, preocupări, îngrijorări, idei fundamentate epistemic, care pot contura imagini mai clare privind realitatea școlii. Un astfel de context este oferit de Simpozionul național Motivația în cariera didactică, 2024, la care vă invit să participați.

Pagina de facebook Motivația în cariera didactică

Ce ne propunem?

  • Împărtăşirea unor exemple în ceea ce priveşte creșterea motivației în cariera didactică prin proiecte specifice integrate în planul de dezvoltare instituțională a școlii precum și prin opțiuni individuale de accesare a unor programe de dezvoltare profesională (CRED, ROSE, ERASMUS etc.)
  • Dezbateri pe marginea profilului de formare al absolventului învățământului preuniversitar, facilitarea noilor direcții de dezvoltare.   

Cui ne adresăm?

  • Personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar, managerilor școlari;
  • Experților în educație;
  • Partenerilor educaţionali.

DETALII AICI

Pentru alte lămuriri ne puteți contacta pe adresa de e-mail simpozion@ccdbuzau.ro

Spor și succes!

Lasă un comentariu