FESTIVALUL IMAGINE IF… | CELEBRAREA VIEȚII ȘI OPEREI LUI SIR KEN ROBINSON | 1- 4 MARTIE 2021

FESTIVALUL IMAGINE IF…

„Imaginați-vă dacă …” este o sărbătoare, celebrarea on-line a vieții și operei dr. Sir Ken Robinson. Sir Ken a decedat în august 2020 și a lăsat în urma sa o moștenire incredibilă pentru ca noi toți să continuăm. Evenimentul va susține diversitatea de talente prin spectacole, discuții și, desigur, videoclipuri ale lui Sir Ken însuși.

„Imaginați-vă dacă …” este o provocare. Pe 4 martie se va lansa o campanie globală numită „Imagine if…”. Ideea este inspirată de observația lui Sir Ken că ceea ce ne separă de alte vieți de pe pământ este puterea noastră de imaginație – capacitatea de a ne aduce în minte lucruri care nu suntsesizate prin simțurile noastre. Imaginația ne permite să creăm lumea în care trăim, mai degrabă decât să existe doar în ea.

„Imaginați-vă dacă …” este un festival care va celebra viața și moștenirea lui Sir Ken Robinson.

„Am apăsat pe pauză pe multe dintre sistemele noastre sociale, este timpul să apăsăm și reset pe ele.”

Sir Ken Robinson, 2020

Aici vă puteți înregistra

2 gânduri despre „FESTIVALUL IMAGINE IF… | CELEBRAREA VIEȚII ȘI OPEREI LUI SIR KEN ROBINSON | 1- 4 MARTIE 2021

  1. Mulțumiri pentru că ne informați în legătură cu asemenea evenimente! Și cu multe alte lucruri. Personal, îl apreciez și admir foarte mult pe Sir Ken Robinson.

  2. Mulțumesc, la rândul meu, pentru feedback! O să postez, în continuare, detalii despre acest festival dar și despre viziunea și mesajele lui Sir Ken Robinson care au generat o mișcare profundă în rândul educatorilor din toată lumea.

Lasă un comentariu